Summering

Helgen har fkt överlag varit riktigt fin, så tänkte dra den lite kortfattat sådär för att ni ska få en liten inblick!
Fredag: slutade jobbet vid halv 12 för att dra o bli bjuden på mat av chefen. Gick sen på stan en stund med issa för att hitta lite morsdagpresent o lite såntdära. Möttes upp av sahar för att sen dra till issa för lite fix sen plocka upp Basse för att färdas mot Motala. Fick och trixs för att sen äta tacos med dom Jonathan o adam. Sen se på fan va vankades de fest! Folket kom o vi hade de riktigt trevligt för att sen dra oss mot stan för utgång. Väl där vart väl kvällen inte lika skoj men va fan, man blir bara 20 en gång!
Lördag: vaknade alldeles för tidigt för att gå upp o börja städa, folk som slaggat över drog sej hem o Jonathan o ja käka frukost framför tvn. Eftermiddagen blev till att äta kinamat o ner till Stadsparken för att hänga lite med hanne o folket, trevlans värre. Efterrätten blev en glass från mcdonalds intagen vid en brygga på strömmen<3 slappt o mysigt framför melodifestivalen blev kvällen.
Söndag: intogs frukost på framsidan i solen för att sen ligga o steka hela dagen. Eftermiddagen blev mat hos jonathans mamma för att sen tvätta bil-städa rum för att sen krypa ner för dagen. Kan ju säga de att även fast de inte låter mkt för världen så hade ja en jättemysig helg som ja kan leva på resten av veckan, tack alla inblandade för sen underbara helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0