Förväntan

Har ni den där känslan att du verkligen tror att nått kommer hända men sen gör den inte de o de vänds runt till besvikenhet? Känns nog lite ofta så här. Vet inte om ja kanske har för höga förväntningar men ja tycker att inland ger ja lite mer än va ja får tillbaka o de är fkt inte alls så kul. Förtjänar man inte att ibland få lite tillbaka? Jo de tycker ja, egoistiskt? Aa lite kanske men de är fruktansvärt tråkigt att bara ge o ge o ge och man tas bara mer o mer förgivet. Endel ger o andra tar, livet kommer aldrig bli rättvist mina vänner de är väl bara dags att man lär sej de tyvärr.


Fylla år

Fyllde ju år igår, happ då va man 20? Vafan, vet inte om de är så nice som alla säger liksom innan slapp ja ju betala alkoholen? Nu när ja får gå in själv måste ja ju betala? Nae inte så positivt för plånboken! Tur man va i Tyskland förra veckan ;)
Blev lite födelsedagsfirande på jobbet men annars kommer familj osv på lördag för att fira så får helt enkelt vänta till de:)
"tårtan" va finast av allt tror ja;) fint med ett stearinljus på för fyller man år ska de blåsas!


Summering

Helgen har fkt överlag varit riktigt fin, så tänkte dra den lite kortfattat sådär för att ni ska få en liten inblick!
Fredag: slutade jobbet vid halv 12 för att dra o bli bjuden på mat av chefen. Gick sen på stan en stund med issa för att hitta lite morsdagpresent o lite såntdära. Möttes upp av sahar för att sen dra till issa för lite fix sen plocka upp Basse för att färdas mot Motala. Fick och trixs för att sen äta tacos med dom Jonathan o adam. Sen se på fan va vankades de fest! Folket kom o vi hade de riktigt trevligt för att sen dra oss mot stan för utgång. Väl där vart väl kvällen inte lika skoj men va fan, man blir bara 20 en gång!
Lördag: vaknade alldeles för tidigt för att gå upp o börja städa, folk som slaggat över drog sej hem o Jonathan o ja käka frukost framför tvn. Eftermiddagen blev till att äta kinamat o ner till Stadsparken för att hänga lite med hanne o folket, trevlans värre. Efterrätten blev en glass från mcdonalds intagen vid en brygga på strömmen<3 slappt o mysigt framför melodifestivalen blev kvällen.
Söndag: intogs frukost på framsidan i solen för att sen ligga o steka hela dagen. Eftermiddagen blev mat hos jonathans mamma för att sen tvätta bil-städa rum för att sen krypa ner för dagen. Kan ju säga de att även fast de inte låter mkt för världen så hade ja en jättemysig helg som ja kan leva på resten av veckan, tack alla inblandade för sen underbara helgen!


Fredag

Långklänningen är på idag och vädret är skitfint! Sen på de så är de fredag, o jag har min 20års fest idag. Jag måste nog ärligt säga att dehär kommer nog bli månadens bästa dag:) slutar tidigt gör ja med, 12 närmare bestämt för att då plocka ihop för lunch med jobbet för avskedslunch för Basse som jobbar sin sista dag. Grekiskt o gott bjuds det på^^ det är en sån dag idag då de är synd att klaga;) sen ser ja nog fram emot att få klä upp sej lite grann o bli lite fräsch! Vita brallor o bar rygg tillsammans med mina Jeffrey, de får pryda min kropp ikväll:) ja önskar er en jättefin fredag för de mina vänner, de tänker ja ha!


Frukost

Om det är nått positivt med att försova sej så är de ju fkt att man kan få äta frukost i parken med älsklingen. Så vs min morgon igår, solsken både från min mans leende o den vanliga stora stjärnan på himlen.


.

Jag tycker att jag förklarar varje liten känsla i kroppen med den här bilden.
Tack för mej


Lunch

Har en fin stund på lunchen med arbetskamraterna. Sånt gillar vi. Sen att de är ett gäng som tränar framför oss och vi chillar galet kan anses lite knas men ja njuter^^ det är ju trots allt Lill-lördag!


Jobbelijobb

Dagen som började i stora regnskurar o blixtrar på himlen har nu blivit en varm o fin dag! Lunchen spenderades på coffeehouse med isabell för en kaffe, himlans trevligt att glo på folk^^
Chefen kom även in precis o brast ut : "ne! Ja bjuder på glass så vi kommer ut härifrån litegrann! "
Sånt gillar ja skarpt, bra ord Jimmy!
Slutar om en timme också de är fint, då bär de av uppåt på gatan för kvalitetstid med Jolin, Whii! :D sånt sitter aldrig fel ska ja säga. Hoppas solen skiner på er vart ni än är och att ni inte klär av er för fort!


Sommar?

När man åker till jobbet vid 8 och bilen visar 16 grader ute, då mina vänner, då är sommaren påväg. Lukten när man kliver ur bilen, de luktar sommar. De är dom små känslorna som gör en måndagsmorgon som denna till de absolut bästa som finns.


Bomb eller bara litet puff

Tyskland var bra, mysigt med lite ovanligt mys med älskling på annan ort.
Fick med mej en himla massa hem dock till min förvåning igår kväll (när jag tänkte provsmaka de nya ja köpt) så smakade de råttb*js om ja ska va ärlig så de blir shotrunda på festen på fredag, Hanna bjuder;)



Germany

Ne ja tar väl mitt pick o pack o drar då!
Här ska de bilas kan ja lova. Hela vägen till Tyskland (med stopp för hotellsovande ikväll dock) för här ska de köpas sprit (vilket kommer sluta upp med cider i en himla massa mängder) men ja är glad:)
Roadtrip fuckyeah!


Flisor av sand

Ja gillar att planera, då har man nått att se fram emot o de är ju alltid kul!
Imorgon drar ja till Tyskland med mamma,pappa o Jonathan o de kommer ju bli en resa för sej!
Hotellfrukost säger ja, mhmm.
(sen att 90% av tiden kommer spenderas i bilen är ju en annan sak)
Man fyller ju bara 20 en gång så de blir festligt!
Planerat in ett möte med fina Jolin som varit frånvarande allt för längre, de fetgillar vi. Tänka sej, vi jobbar i samma stad men råkar alltid missa varandra på nått konstigt vänster men nu är det spikat!
Ska ju även fylla år snart, det ser jag som nått spännande, de är ju planerat också o fy satan vilken fest vi ska dra till med! Där kan vi snacka ont i huvet dagen efter, så har ja planerat. Sen ska ja även ha min sista arbetsdag, planerat javisst med sorgligt är de ju allt litegrann med. Men! Livet har härliga stunder som ska bevittnas först. Solen skiner, luften är någelunda varm o ja slutar om två timmar. Det är då synd att klaga en dag som denna!


Viljan

Skulle man få välja skulle man ju se ut som en vandrande Barbiedocka så folk tog en som perfekt. Jag hade en som fanns där för mej en gång och vi levde lycka med varann. De va jag som va kvinnan i hans liv men lågan av kärleken försvann. Ler och långhals -> herr och fru okänd.
Va händer med livet igentligen när man inte alls uppnår dom krav en person ställer på en som individ? den lila saken som att uppskatta varandra försvinner? Lusten som så många gånger blivit överväldigande faller bort för en vardag i misär och ensamhet? Det har gått över gränsen när man kan ligga bredvid en person men känna sej som den mest ensammaste själen i världen. Jag har haft allt de där, guld o gröna ängar, rosor och silversked i mun. Den mest finaste ängeln har levt med mej, den lyckligaste tjejen i världen. Han valde mej, men de är påvägen i vardagen även den finaste sagan kan nå ett slut. En slutstrid, där den sista frågan är vem vinner? Blir det ett lyckliga i alla sina dagar, eller blir det en skräckfilm? To be continued.


Bulle eller sockerkaka?

Jobbintervjun sög, där har vi det. Jobbsökandet fortsätter. Åkte till jobbet idag i allafall och fick några timmar gjorda även fast det inte blev alla, man är totalt utmattad alltså förstår inte när det ska vända? Ska blir skönt att få komma igång med träningen igen på måndag i allafall, magrutorna försvann ju fortare än fortast där!
***
Just det, Jonathan ska bli pappa?
Haha ne skulle inte tro de;)
Det är precis tvärt om fkt! Svullnat upp som en liten mupp när ja spydde, så dedär mina vänner , de är en tom uppsvullen mage ;)


Att komma ut

Idag försöker ja få kroppen att samsas med mej, fått i mej lite mer i magen idag vilket är fantastiskt (även fast det är sjukt tvingat och ja njuter inte av de det minsta) men ska man både på jobbintervju och jobba i morgon så har man inte mkt mer till val. Ska ta mej utanför huset idag också! Ut i regnet Woho, ne ja ska äntligen åka o få lite förtjänat mys med min pojk. Känns skönt ändå att ha fått på sej lite rediga kläder o håret/sminket iordning. Underskattat det där för självförtroendet;)


äntligen

Går in på dag 3 i magsjuka.
Men äntligen fått i mej lite mat!
Yoghurt är tydligen för surt för magen så fick stoppa i mej en macka ist (mackor är inget ja föredrar på nått sätt)
Så otroligt skönt att slippa smärtan i magen konstant och nu kanske äntligen ryggen kan sluta döda mej.
Btw, fick ett samtal för nån timme sen.
Ska på jobbintervju på torsdag! Whii till mej! Kanske ja slipper mej undan arbetaförmedlingen ännu en gång;)


Helgen blev bra?

Första lediga helgen på år och dar känns de som och självklart (tur att de är söndag ändå) så har man gått o bli it sjuk. Att spy har aldrig varit nått som fallit mej i smaken om man säger så höhö;) förövrigt har helgen varit, okej.
Nu tänker ja bara hålla mina tummar att detta går över till i morgon så ja kan gå till jobbet, cash is king if u know what i'm saying!


Läsbart

Efter en utskälling från min fina Julia så är jag tillbaka.
Fan va dålig ja är på att blogga hörni^^
Men visst det är dags att ta tag i dethär igen om de så ska ta all tid i världen!
Ni får ha lite överseende, ja är inte typen som orkar sitta och skriva hur mkt som helst
om vad ja tycker om h&ms nya väskor liskom de är inte riktigt jag.
Jag drar mej mot tatueringar och träning just nu så det kommer väl handla lite mer om sånt kan
ja tänka mej!
Sleeven är ju då äntligen klar - kommer in sjukt bra bilder sen när den är läkt-
och jag tränar 5 dagar i veckan - ja säger bara magrutor bitch-
Har även min första lediga helg på typ 5 veckor eller nått sånt? Så ja njuter till max.
Framför så står fotografering av balen - resa till tyskland - fylla 20 - fotografering av studenten/studentveckan.
Så lite grann händer det framöver i vilket fall så då kanske jag har nått att skriva om.
Och just som jag nu sitter här och skriver så det glöder om fingrarna så kan ja dela med mej om att nu ligger
håret i en växperiod då jag inte alls längre vill va korthårig utan nu har den stora resan mot långt hår igen börjat!
Den som väntar på nått gott?
(Festbild från alltför länge sen)

RSS 2.0